Cedermiddag ‘TogeThere’

Ontmoeting en uitwisseling

In het nieuwe jaar gaan we weer met veel energie van start. Zo is er op 21 januari 2020 de Cedermiddag waar alle collega’s van de Cederscholen elkaar kunnen ontmoeten en kennis en ervaringen uit kunnen wisselen.

Zoals de dubbele betekenis van de titel van de conferentie ‘TogeThere’ al aangeeft, onderzoeken we hoe we nog beter kunnen samenwerken en hoe we samen de volgende stap kunnen zetten. Dat doen we met een spannende aftrap en vervolgens volgen alle medewerkers twee rondes met workshops en inspiratiesessies. Dat programma is heel divers: van ‘wat moet ik nu met die 21e-eeuwse vaardigheden’ tot ‘hoe ga je om met lastige ouders’ en van een workshop ‘formatief evalueren’ tot ‘meer differentiëren in je les’.


Naast die verdiepende sessies, zijn er ook workshops om elkaar op een andere en ontspannen manier te leren kennen zoals een workshop zang, Gamelan spelen of mindfullness. De workshops worden gegeven door experts van buiten, door eigen vakdocenten en door mensen van het Cederbureau. We sluiten de middag af met een gezamenlijke borrel om nog even na te praten.


Schrijf je nu en geef jouw voorkeuren aan per workshopronde. Doe dat snel, want vol=vol.


Vanaf 6 januari kun je je aanmelden via cedermiddag.cedergroep.nl


We kijken uit naar je komst!

De Cedermiddag wordt georganiseerd op 21 januari 2020 van 13.00 uur tot 17.00 uur op het Hermann Wesselink College, Startbaan 3 in Amstelveen.